Jernplader til leje

Søger du et sted, hvor du kan leje jernplader til dit byggeprojekt? Så lej dem hos Knud Gade A/S. Vi har jernplader til leje i Jylland og på Fyn, og med vores store kapacitet, har vi altid jernplader på lager. Det betyder, at vi altid kan levere de lejede jernplader med det samme, at en aftale bliver indgået.

Kontakt os på telefon 75 82 03 55, hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores jernplader til leje.

Professionel service

Hos Knud Gade A/S har vi stor erfaring inden for branchen, og vi ønsker altid at levere et højt serviceniveau til vores kunder. Når du bestiller jernplader til leje hos os, er vi meget fleksible i forbindelse med levering, og vi kommer gerne og lægger jernpladerne ud med det samme. På den måde kan I komme i gang med arbejdet hurtigst muligt.

Jernplader giver gode arbejdsforhold

Lej en jernplade eller flere for at sikre, at der skabes et stabilt underlag på din byggeplads. Du kan samtidig, ved hjælp af jernplader, skabe optimale tilkørselsforhold til din byggeplads, og dermed være med til at skabe bedre arbejdsforhold for dine medarbejdere.

Vil du leje jernplader til en god pris?

Så bestil jernplader hos Knud Gade A/S. Vi tilbyder jernplader til leje til meget konkurrencedygtige priser på Fyn og i Jylland. Vi vejleder dig gerne i, hvilket antal jernplader, der er det rette at leje til dit projekt. Ring til telefon 75 82 03 55 eller send en mail til info@knudgade.dk.