Tre nye kranbiler og en ny trækker er på vej ud på de danske landeveje for at imødekomme en stigende efterspørgsel på hejseopgaver og entreprenørkørsel i Knud Gade A/S.

”Vi har travlt på alle fronter og for at kunne følge med, har vi købt tre nye kranbiler og en ny trækker, så vi har en opdateret og moderne vognpark, der matcher vores kunders behov og sikrer en solid leveringssikkerhed”, forklarer direktør i Knud Gade A/S Martin Gade, inden han afslører, hvilke nye biler der er på vej.

”Vi har købt og opbygget en 3-akslet trækker med kort 2-akslet tipsættervogn med hardox. Tipsættervognen er kendevegnet ved en stærk stålbund, der blandt andet gør den velegnet til kørsel med tunge kampesten og anden entreprenørkørsel.

Herudover har vi investeret i en 3-akslet trækker med en 40 t/m kran med 30 meters rækkevidde. Kranen vil primært komme til at hejse glas, som vi får flere og flere opgaver af. Sidst men ikke mindst er vores værksted i gang med at opbygge to kranbiler, der kommer ud at køre efter sommerferien”, fortæller Martin Gade.

Læs mere om hejs af glas