I et samarbejde med vognmandskollegaen Tage Kristensen, Hanstholm A/S etablerer Knud Gade A/S KG Mobilkraner A/S. I den nye virksomhed kan Knud Gade A/S og Tage Kristensen A/S løse flere og større opgaver inden for byggeriet i hele Danmark.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores mobilkraner, der især bruges inden for byggeriet. Blandt andet til elementmontage, hvor vi oplever en vækst, vi gerne vil have del i, forklarer Martin Gade, der er direktør i den nye virksomhed.

KG Mobilkraner har base på Englandsvej i Vejle, og indtil videre råder KG Mobilkraner over to mobilkraner. Dels en lidt ældre mobilkran, der kan løfte 60 tons, dels en nyindkøbt kran med en kapacitet på 130 tons. Samtidigt kan firmaet benytte sig af Tage Kristensens fem mobilkraner med en kapacitet fra 60 til 400 tons.

– KG Mobilkraner kan naturligvis også benytte Knud Gades lastbilkraner og blokvogne, og det er også Knud Gade, der stiller mandskab til rådighed for den nye virksomhed, forklarer Martin Gade, der ser frem til at udvide samarbejdet med kollegaerne i Hanstholm.

– Vi har samarbejdet med Tage Kristensen A/S i mange år. De har hjulpet os, når vi havde behov for ekstra kapacitet inden for mobilkraner. Nu udvider vi samarbejdet, og med KG Mobilkraner har vi sammen skabt en stærk virksomhed med dygtige medarbejdere og mobilkraner til ethvert formål. Det betyder, at vi nu står stærkere og kan imødekomme den stigende efterspørgsel og de mange opgaver inden for byggeriet, siger Martin Gade.

Martin Gade er indsat som adm. direktør, mens Mark Kristensen fra Tage Kristensen A/S er bestyrelsesformand.