Danmarks Smukkeste Festival åbnede traditionen tro med roser og festlig modtagelse onsdag 5. august, og festivalgæsterne stod i lange køer for at komme ind til nogle smukke og varme dage i skoven i Skanderborg.

Inden de kunne opleve Tiësto, L.O.C., Lenny Kravitz, Avicii og alle de andre store bands på festivalscenerne i Bøgeskoven, havde Knud Gades erfarne mandskab knoklet i otte uger for at gøre alt klar til festivallens mange gæster.

– Det er ikke hver dag, at vores arbejde står på flytning af flyvemaskiner, ubåde og alverdens andet udstyr inde midt i en skov. Igen i år satte vi festivalpladsen og campingområdet op, og som altid er det en spændende opgave, vi løser med stor fornøjelse, siger Martin Gade.

I otte uger op til Smukfest har Knud Gade A/S arbejdet på at gøre alt klar. – Det er en stor udfordring, når det store materiel skal manøvreres rundt i skoven uden at skramme så meget som et enkelt træ og beskadige trærødder. Men vi lykkes med det hver gang, understreger Martin Gade.

Kundearrangement

Lørdag 8. august tog Martin Gade imod kunder og samarbejdspartnere, som kunne se det imponerende arbejde, der bliver lagt i at opbygge en festival fra bunden. – Smukfest er i sig selv imponerende, men det var en spændende oplevelse for vores kunder og samarbejdspartnere at komme om bag scenerne på festivalen. Og vi havde da også en helt fantastisk dag på festivalen, understreger Martin Gade med et smil.

Oprydningen

Det tager otte uger at gøre klar til Smukfest. Men når de sidste festivalgæster har forladt Bøgeskoven, skal der igen arbejdes hårdt. – Alt det vi bruger otte uger på at få ind i skoven, skal rykkes ud på en uge. Vi arbejder stenhårdt sammen med de mange frivillige, og det lykkedes altid at få ”tømt skoven” til tiden.