Kranfirma i Fredericia, Kolding, Århus, Herning, Esbjerg & Odense

Søger du et professionelt kranfirma? Knud Gade har mange års erfaring inden for branchen, og vi løser opgaver for både privat- og erhvervskunder. Vi løser dine opgaver i en høj kvalitet til den aftalte tid. Vores medarbejdere har alle høj ekspertise inden for feltet, hvilket sikrer dig, at dine opgaver bliver løst af kompetente og professionelle fagfolk.

Ring til os i dag på telefon 75 82 03 55 og få et godt tilbud hos dit kranfirma i Århus, Kolding, Fredericia, Odense, Esbjerg, Herning m.m.

Specialister i løft og hejs til byggeri og industri

Vi har mange års erfaring med at løse løfte- og hejseopgaver for industri og byggeri. Vi har bl.a. specialiseret os i maskintransport, fabriksflytning, portalkraner, containerudlejning, hejsning af byggematerialer, særtransport og meget mere. Under menupunkterne ’Industri’ og ‘Byggeri’ kan du se mere om, hvilke specialopgaver vi som kranfirma i Esbjerg, Odense, Herning m.m. kan løse for din virksomhed.

Transportopgaver for privatkunder

Det kan ofte være svært som privatperson at få transporteret større ting – her står vi klar til at assistere dig! Vi hjælper dig med alt lige fra din transport af din båd til levering af muld og granitskærver til din nye terrasse. Vi tilbyder også gerne bortskaffelse af affald og oprykning af buske.

Få et uforpligtende tilbud fra dit kranfirma

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kranfirma i Jylland eller på Fyn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 82 03 55 eller info@knudgade.dk. Fortæl os hvad du har brug for – så sammensætter vi et godt og uforpligtende tilbud.