Knud Gade A/S har føjet en 175 t/m kran til deres maskinpark. Kranen er med til at forstærke vognmandsfirmaets maskinpark, og den er længe ventet. For der er stor efterspørgsel på kraner, der kan løfte tungt og højt.

– Vi har selv bygget kranen op. Det var en stor opgave, som tog 6 måneder fra vi startede med at forstærke den rå kran. Fordelen ved selv at bygge kranen op er, at den er 100 % tilpasset de opgaver, vi typisk udfører for vores kunder, fortæller Martin Gade, der er medejer af Knud Gade A/S.

Den nye kran har allerede været ude på adskillelige opgaver, hvor den store rækkevidde på 45 meter vandret og 49 meter oprejst bliver udnyttet til det yderste. Kranen er udstyret med front- og bagben, hvilket gør den anvendelig i 360 grader.

– Vi har netop afsluttet en opgave i Skanderborg, hvor vi hejste teltoverdækninger på en boligblok. Vi kan varetage den slags montageopgaver, fordi vi råder over flere kraner af denne kaliber, siger Martin Gade, der netop nu er i gang med at montere altaner på Århus Havn med den nye superkran.

Kranen er en af de største i Knud Gade A/S, og den gør det muligt at håndtere flere store opgaver med hejsning og montering af tungt materiel i store højder.