Næste gang du kører ind eller ud af Vejle på Horsensvej, bemærker du sikkert en ny skulptur, der har rejst sig foran My Garage. Knud Gade A/S spillede en rolle, da det nye kunststykke kom på plads.

”I Knud Gade lagde vi køreplader ud på græsplænen foran My Garage for at skabe stabile tilkørselsforhold, ligesom vores 210 t/m lastvognskran stod for aflæsning og montage af den nye skulptur”, fortæller direktør i Knud Gade A/S Martin Gade.

Med en høj kapacitet og forskellige dimensioner og tykkelser er Knud Gade gearet til at håndtere udlejning af såvel et mindre som større antal køreplader.

”Fast underlag i form af køreplader er nødvendig, når tunge køretøjer og maskiner skal have gode solide tilkørselsforhold og ordentlige arbejdsforhold på eksempelvis byggepladsen, bløde græsplæner, ustabilt grus eller mudrede arealer. I Knud Gade har vi et stort antal køreplader til udlejning, og vi er hurtige til at levere, så vores kunder kan udføre deres arbejde trygt og sikkert”, understreger Martin Gade.

Har du brug for køreplader?

Hos Knud Gade A/S har vi den nødvendige kapacitet, så vi altid har køreplader til leje. Det betyder, at du får leveret hurtigt, fleksibelt og til tiden, hvis du lejer dem igennem os.

Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk, hvis du vil leje køreplader.

Læs mere om udlejning af køreplader i Knud Gade

Snapshots fra udlægning af køreplader