lastbilkran, lastbil med kran leje

Stor erfaring med lastbilkran til byggeri

I Knud Gade A/S har vi i 75 år leveret kvalitetsløsninger til dansk byggeri. Vi dækker bredt lige fra køreplader, transportopgaver til vanskelige hejsninger. Alle opgaver løses med faglig stolthed og professionalisme.

Vi er specialister inden for løft og hejs med en lastbilkran, og vi kan blandt andet assistere i montering af større elementer og hejsning af særligt tunge emner.

Kræver dine hejseopgaver en ekstraordinær stor rækkevidde? Så kan vi løse dem med vores lastbil med kran. En mobilkran har en ekstra stor rækkevidde, og kan samtidig klare meget tunge løft. Denne form for kran er derfor optimal at anvende til kran montage inden for meget store rækkevidder.

Bestil en mobilkran her

Ring til tlf. 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk og få et uforpligtende tilbud på leje af mobilkran hos Knud Gade A/S.

Kran montage med stor sikkerhed

Hos Knud Gade A/S tager vi altid de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med vores arbejde. Vi har et stort fokus på de omkringliggende bygninger, og vi sørger altid for, at alle mennesker i området befinder sig i sikkerhedsmæssig afstand.

Lastbil med kran leje hos Knud Gade A/S

Har du brug for en kran med stor rækkevidde til tunge løft? Kontakt os på telefon 75 82 03 55 og få en uforpligtende samtale om lastbil med kran leje til dit projekt. Du er også velkommen til at sende en mail til info@knudgade.dk. Så svarer vi dig på din henvendelse hurtigst muligt.

Lastbilkran

Stort set intet løft er umuligt, hvis du har en mobilkran ved hånden. Hvis den opgave, du skal have udført, ud over løft også indeholder transport – så er lastbilkranen i langt de fleste tilfælde den helt rigtige løsning. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

75 solide år i branchen

Hos Knud Gade A/S har vi stillet forskellige typer kraner til rådighed for vores kunder siden 1949, og vi har i alle årene gjort en dyd ud af at yde en god service. Skal du bruge en mobilkran, så kontakt os gerne.