Modultransport: Hejsning, flytning og transport af pavilloner, skurvogne, moduler og mandskabsvogne

Skal du have flyttet pavilloner, skurvogne, moduler eller mandskabsvogne? I Knud Gade A/S har vi specialdesignede kranbiler, trailere og et professionelt mandskab, der klarer hejs, flytning og transport af alle former for pavilloner, skurvogne, moduler og mandskabsvogne.

Bestil modultransport

Bestil landsdækkende modultransport hos Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.

Læs hvorfor kunderne vælger os til modultransport

Hejsning, flytning og transport af pavilloner

Knud Gade A/S og søsterselskabet KG Mobilkraner A/S har i fællesskab hejst, transporteret og opsat 50 pavilloner for ABC Pavilloner, der i mange år har været en god samarbejdspartner.

Læs hele historien

Flytning og transport af pavilloner

Hos Knud Gade A/S i Vejle kan du bestille flytning og transport af pavilloner, skurvogne, moduler og mandskabsvogne. Vi er landsdækkende og flytter gerne alle former for moduler for din virksomhed, hvad enten de skal flyttes over korte afstande eller rykkes fra Sjælland til Jylland.

Hvorfor vælge Knud Gade A/S til modultransport?

Hos Knud Gade A/S har vi har det rigtige grej og de bedste medarbejdere i branchen. De sætter en ære i at hejse, flytte og transportere alle former for pavilloner, skurvogne, moduler og mandskabsvogne for din virksomhed. Og de gør det altid med præcision, punktlighed og pålidelighed.

Har du brug for modultransport?

Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.

Vi har de bedste løsninger til konkurrencedygtige priser og er naturligvis landsdækkende.