Maskintransport priser

Maskintransport og flytning af maskiner i Danmark og udlandet

Søger du et firma, der kan hjælpe dig med kran transport eller flytning af maskiner i Danmark eller i udlandet? Så er Knud Gade A/S det oplagte valg. Vi er specialiserede inden for flytning af maskiner, og vi flytter både enkeltmaskiner og hele afdelinger.

Vil du vide mere om vores maskintransport og vores maskintransport priser? Ring til os i dag på telefon 75 82 03 55.

Stor erfaring med transport af maskiner og kraner

Hos Knud Gade A/S har vi mange års erfaring med opgaver inden for maskintransport i både Danmark og udlandet. Du er derfor sikret en kompetent samarbejdspartner, hvis du vælger Knud Gade A/S til at foretage din flytning af maskiner eller afdeling. Samtidig har vi et højt serviceniveau, og vi tilbyder gode maskintransport priser.

Problemfri flytning til den aftale tid
Din maskin transport foregår med vores professionelle baksegrej, der sikrer en problemfri flytning af både større og mindre maskiner. Vi garanterer, at dine maskiner er fremme til den aftalte tid, så I kan fortsætte produktionen. Vi flytter altid maskinerne i lukkede lastbiler, så de ikke udsættes for regn.

Bestil transport af maskiner og kraner

Ønsker du at bestille transport af maskiner, så kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk og få mere information om vores maskintransport priser og vilkår.