Maskintransport priser

Maskintransport og flytning af maskiner i Danmark og udlandet

Søger du maskintransport priser? Knud Gade A/S er det oplagte valg, hvis du har brug for kran transport eller flytning af maskiner i Danmark eller i udlandet. Vi er specialiserede inden for flytning af maskiner, og vi flytter både enkeltmaskiner og hele afdelinger.

Vil du vide mere om vores maskintransport og vores priser? Ring til os i dag på telefon 75 82 03 55.

Stor erfaring med transport af maskiner og kraner

Hos Knud Gade A/S har vi mange års erfaring med opgaver inden for maskintransport i både Danmark og udlandet. Du er derfor sikret en kompetent samarbejdspartner, hvis du vælger Knud Gade A/S til at foretage din flytning af maskiner eller afdeling. Samtidig har vi et højt serviceniveau, og vi tilbyder gode maskintransport priser.

Problemfri flytning til den aftale tid
Din maskin transport foregår med vores professionelle baksegrej, der sikrer en problemfri flytning af både større og mindre maskiner. Vi garanterer, at dine maskiner er fremme til den aftalte tid, så I kan fortsætte produktionen. Vi flytter altid maskinerne i lukkede lastbiler, så de ikke udsættes for regn.

Bestil transport af maskiner og kraner

Ønsker du at bestille transport af maskiner, så kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk og få mere information om vores maskintransport priser og vilkår.

Siden 1949 har vi udført transportopgaver for en lang række kunder. Vores mange års erfaring sikrer professionel løsning af alle typer opgaver inden for flytning og transport af maskineri. Hemmeligheden bag vores succes er, at alle kunder oplever god service og løsninger i høj kvalitet i samarbejdet med Knud Gade A/S. 

Omdrejningspunktet for vores forretning er de tre p’er: punktlighed, præcision og pålidelighed. Vores erfarne medarbejdere efterlever dette i deres arbejde og værdierne skinner igennem al vores kundekontakt – fra vi løfter røret til arbejdsopgaven er endeligt løst.