Køreplader

Udlægning af køreplader

Hos Knud Gade A/S har vi den nødvendige kapacitet, så vi altid har køreplader til leje. Det betyder, at du får leveret hurtigt, fleksibelt og til tiden, hvis du lejer dem igennem os.

Bestil på telefon 75 82 03 55

Vi har 70 års erfaring fra branchen og kan løse enhver opgave. Vi er en af Vejles ældste vognmandsforretninger med stolte traditioner.

Vi leverer til både privat- og erhvervskunder i hele Jylland og på Fyn.

 

Læs hvorfor kunderne vælger os 

Udlægning på golfbane

I Knud Gade har vi i dag leveret og lagt køreplader ud på en golfbane. Pladerne skal være med til at beskytte og skåne græsarealet, når de tunge entreprenørmaskiner skal frem og tilbage. Efter at kørepladerne var på plads, leverede og hejste vi 200 tons sten ud langs søens bred.

Læs hele historien

Byggeprojekt i Vinding

Efter en lang, varm og tør sommer er der igen brug for at få lagt køreplader ud. I denne uge er det et byggeprojekt i Vinding, der får et stabilt underlag på byggepladsen, solide tilkørselsforhold og ikke mindst gode arbejdsforhold for medarbejderne.

Læs hele historien

Kontakt os i dag på telefon 75 82 03 55 eller via mail på info@knudgade.dk og få et uforpligtende tilbud.

Fleksibel udlægning

Vi leverer og lægger ud, så I med det samme kan komme i gang med jeres arbejde. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores køreplader til leje, og vi leverer gerne til både større og mindre opgaver i Jylland og på Fyn.

Alle vores medarbejdere er meget kompetente, og de besidder alle en stor viden inden for feltet. De kan derfor nemt give dig professionel rådgivning i at finde den rette løsning til dit projekt.

Vi kan levere plader i forskellige dimensioner og tykkelser. Kontakt os og hør mere.

Bestil køreplader til leje

Ønsker du at leje jernplader hos Knud Gade A/S? Så kontakt os på telefon 75 82 03 55 eller info@knudgade.dk. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Skab gode arbejdsforhold med et solidt underlag

En køreplade er med til at sikre gode arbejdsforhold for dig og dine medarbejdere. De sikrer et stabilt underlag på byggepladsen, og de giver samtidig gode solide tilkørselsforhold og ordentlige arbejdsforhold ved alle former for anlægsarbejde.

En enkelt plade kan med fordel bruges som underlag i eksempelvis en trailer. Hvis du lægger nogle stykker i forlængelse af eller ved siden af hinanden, kan du hurtigt skabe et rigtig fint underlag i varerummet, stalden eller værkstedet.

Et godt underlag gør renoveringsopgaver og andet arbejde, hvor der skal tunge maskiner ind og køre rundt, meget nemmere, end hvis alt arbejdet skulle foregå på en blød græsplæne eller ustabilt grus. Et underlag af jernplader gør byggepladser mere sikre og gør det nemmere at arbejde.

Pladerne kan også bruges til at beskytte græsarealer i andre sammenhænge end tunge industrimaskiner. Når der for eksempel afholdes festivaler, udendørs koncerter eller kræmmermarkeder, er pladerne ideelle til at beskytte græsunderlaget.

Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk, hvis du vil leje køreplader.