Køreplader

Køreplader

Udlægning af køreplader i Jylland og på Fyn

Hos Knud Gade A/S har vi den nødvendige kapacitet, så vi altid har køreplader til leje. Det betyder, at du altid får leveret køreplader hurtigt, fleksibelt og til tiden, hvis du lejer dem igennem os. Vores køreplader er i en høj kvalitet, og de holder til en stor belastning.

Bestil køreplader her

Ring til tlf. 75 82 03 55 og få et uforpligtende tilbud på leje af køreplader hos Knud Gade A/S.

Fleksibel udlægning af køreplader

Vi leverer og lægger kørepladerne ud, så I med det samme kan komme i gang med jeres arbejde. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores køreplader til leje, og vi leverer gerne til både større og mindre opgaver i Jylland og på Fyn. Alle vores medarbejdere er meget kompetente, og de besidder alle en stor viden inden for feltet. De kan derfor nemt give dig professionel rådgivning i at finde den rette løsning til dit projekt.

Skab gode arbejdsforhold

Køreplader er med til at sikre gode arbejdsforhold for dig og dine medarbejdere. De sikrer et stabilt underlag på byggepladsen, og de giver samtidig gode solide tilkørselsforhold og ordentlige arbejdsforhold ved alle former for anlægsarbejde.

Bestil køreplader til leje

Ønsker du at leje køreplader hos Knud Gade A/S? Så kontakt os på telefon 75 82 03 55 eller info@knudgade.dk. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvor mange køreplader du skal bruge.

 

bkgd1

Kontakt Martin Gade og få løst jeres montage- og transportopgaver, maskin- og fabriksflytninger, entreprenørkørsel, lokal vognmandskørsel og affaldshåndtering.

Martin Gade
Tlf: +45 75 82 03 55
E-mail: info@knudgade.dk