Køreplader

Køreplader – Udlægning af køreplader

Hos Knud Gade A/S har vi den nødvendige kapacitet, så vi altid har køreplader til leje. Det betyder, at du får leveret hurtigt, fleksibelt og til tiden, hvis du lejer dem igennem os. Vores produkter er i høj kvalitet, og de holder til stor belastning.

Bestil på telefon 75 82 03 55

Vi har mere end 60 års erfaring fra branchen og kan løse enhver opgave. Vi er en af Vejles ældste vognmandsforretninger med stolte traditioner.

Til private og erhverv

Vi leverer til både privat- og erhvervskunder i hele Jylland og på Fyn.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os i dag på telefon 75 82 03 55 eller via mail på info@knudgade.dk og få et uforpligtende tilbud.

Fleksibel udlægning

Vi leverer og lægger ud, så I med det samme kan komme i gang med jeres arbejde. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores køreplader til leje, og vi leverer gerne til både større og mindre opgaver i Jylland og på Fyn. Alle vores medarbejdere er meget kompetente, og de besidder alle en stor viden inden for feltet. De kan derfor nemt give dig professionel rådgivning i at finde den rette løsning til dit projekt.

Forskellige størrelser

Vi kan levere plader i forskellige dimensioner og tykkelser. Kontakt os og hør mere.

Skab gode arbejdsforhold

Køreplader er med til at sikre gode arbejdsforhold for dig og dine medarbejdere. De sikrer et stabilt underlag på byggepladsen, og de giver samtidig gode solide tilkørselsforhold og ordentlige arbejdsforhold ved alle former for anlægsarbejde.

Bestil køreplader til leje

Ønsker du at leje køreplader hos Knud Gade A/S? Så kontakt os på telefon 75 82 03 55 eller info@knudgade.dk. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Godt underlag med køreplader

En enkelt køreplade kan med fordel bruges som underlag i eksempelvis en trailer. Hvis du lægger nogle stykker i forlængelse af eller ved siden af hinanden, kan du hurtigt skabe et rigtig fint underlag i varerummet, stalden eller værkstedet.

Gør arbejdet nemmere

Et godt underlag gør renoveringsopgaver og andet arbejde, hvor der skal tunge maskiner ind og køre rundt, meget nemmere, end hvis alt arbejdet skulle foregå på en blød græsplæne eller ustabilt grus. Et underlag af køreplader gør byggepladser mere sikre og gør det nemmere at arbejde.

Beskyttelse af græsarealer

Kørepladerne kan også bruges til at beskytte græsarealer i andre sammenhænge end tunge industrimaskiner. Skal der eksempelvis holdes stor havefest, kan det være en rigtig god ide at lade gæsterne have et solidt underlag at gå på – og samtidig beskytte græsplænen. Det samme gør sig gældende, når der holdes festivaler eller udendørs koncerter.

KONTAKT

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
DK-7100 Vejle

bkgd1

MARTIN GADE


 

SKAL VI RINGE DIG OP?