Mobilkran

Lastbil- og mobilkran

Med vores mobil- og lastbilkran løser vi alle dine hejseopgaver, der kræver ekstraordinær stor rækkevidde.

Kræver dine hejseopgaver en ekstraordinær stor rækkevidde? Så kan vi løse dem med vores lastbil- og mobilkran. En mobil- og lastbilkran har en ekstra stor rækkevidde, og kan samtidig klare meget tunge løft. Denne form for kran er derfor optimal at anvende til kran montage inden for meget store rækkevidder.

Bestil en lastbilkran her

Ring til tlf. 75 82 03 55 og få et uforpligtende tilbud på leje af mobilkran hos Knud Gade A/S.

Kompetente fagfolk

Vi er specialister inden for løft og hejs med en mobil- og lastbilkran, og kan blandt andet assistere i montering af større elementer og hejsning af særligt tunge emner. Du har både mulighed for selv at leje vores mobilkran eller få assistance af vores medarbejdere til udførelsen af din kran montage opgave.

Kran montage med stor sikkerhed

Hos Knud Gade A/S tager vi altid de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med vores arbejde. Vi har et stort fokus på de omkringliggende bygninger, og vi sørger altid for, at alle mennesker i området befinder sig i sikkerhedsmæssig afstand.

Bestil en mobil- og lastbilkran hos Knud Gade A/S

Har du brug for en mobil- eller lastbilkran med stor rækkevidde til tunge løft? Kontakt os på telefon 75 82 03 55 og få en uforpligtende samtale om leje af en lastbil- og mobilkran til dit projekt. Du er også velkommen til at sende en mail til info@knudgade.dk. Så svarer vi dig på din henvendelse hurtigst muligt.

175 t/m kranbil Knud Gade - Mobilkran

Mobilkran - Montering altaner Vejle Havn

Vores mobilkraner dækker hele Danmark

Stor rækkevidde med mobilkran

Med en mobilkran kan man udføre arbejde på et hvilket som helst terræn og komme rigtig godt op i højden – samtidig med, at man kan klare tunge løft i forbindelse med eksempelvis montage.

Lastbilkran

Stort set intet løft er umuligt, hvis du har en lastbilkran ved hånden. Hvis den opgave, du skal have udført, ud over løft også indeholder transport – så er lastbilkranen i langt de fleste tilfælde den helt rigtige løsning. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Mere end 60 år i branchen

Hos Knud Gade A/S har vi stillet forskellige typer kraner til rådighed for vores kunder siden 1949, og vi har i alle årene gjort en dyd ud af at yde en god service. Skal du bruge en mobilkran, en lastbilkran eller noget helt tredje, så kontakt os gerne.

KONTAKT

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
DK-7100 Vejle

bkgd1

MARTIN GADE


 

SKAL VI RINGE DIG OP?