Hejs og montering af glas til butiksfacade i Assens 6

Er du vores nye kranfører?

Vi søger en ansvarsbevidst, engageret og servicemindet kranfører med kran E certifikat til en af vores store kraner. Dine primære arbejdsopgaver vil være hejse-/montageopgaver samt transport og håndtering af pavilloner og lignende.

Knud Gade opruster med to nye kraner 10

Lastvognsmekaniker søges til værkstedet

I Knud Gade søger vi en lastvognsmekaniker til vores værksted. Jobbet er for dig, der har ambitioner om at arbejde med lastbiler og kraner, avanceret hydraulik og udfordrende elektronik. Dine primære arbejdsopgaver er opbygning, klargøring, reparation og service af lastbiler, trailere, kraner m.m.

Medarbejderfortællinger

Rene Hartvig Nielsen 5

Fra grøn lærling til fast job

René Hartvig Nielsen har været voksenlærling i Knud Gade A/S. I dag er han fuldtidsansat og kører med blandt andet containere og jord. I serien af medarbejderhistorier fortæller han om sin læretid og arbejdsdag.

Palle Wohlert - Knud Gade

Palle opbygger kranbiler

Gode kolleger, en fleksibel arbejdstid, ansvaret for at opbygge store kranbiler og en varieret arbejdsdag, hvor der er plads til at gasse hinanden, er de vigtigste årsager til, at Palle Wohlert siden 2007 har arbejdet som smed på værkstedet.

Alex Larsen - Knud Gade 1

Alex laver resten

Kørselsdisponent Alex Larsen er udlært i Knud Gade i 1993. Efter en periode som selvstændig vognmand vendte han i 2014 tilbage til firmaet, hvor han fundet arbejdsglæden i en afvekslende hverdag med spændende, varierede og udfordrende opgaver.

Jim Meyer - Knud Gade

Jim hejser byggematerialer

Kranfører Jim Meyer har arbejdet i Knud Gade siden 1987. Han startede i en lille Hiab 140 14 t/m kran. I dag hejser han blandt andet byggematerialer, glas og tagmaterialer med en Palfinger 110 t/m kran og er gearet til at løse de ekstra krævende og udfordrende opgaver.