Facadevirksomheden Tarpgaard A/S har siden 2019 haft et upåklageligt samarbejde med Knud Gade A/S. Alt spiller, når de tunge glasfacader skal hejses og monteres på blandt andet parkeringshuse og kontorbygninger.

Facadevirksomheden Tarpgaard A/S, med hovedsæde i Fredericia, arbejder med facadelukninger på større kontorhuse, erhvervsbyggerier og p-huse over hele landet, på Færøerne og i Tyskland.

– Vi laver specialopgaver med præfabrikerede facader, som vi monterer på bygningerne. Det er for eksempel det flotte p-hus ved Vejle Sygehus eller Lundbecks nye kontorhus i Valby. Materialet er glas og alu-konstruktioner på 500 kg eller mere, som skal monteres med stor præcision og sikkerhed, siger medejer Søren Thrane Henriksen og fortsætter.

– Knud Gade tager sig af transport og hejs af glas og elementer. Det er gode, dygtige medarbejdere, der er meget professionelle og fleksible. De møder gerne før eller bliver ekstra, hvis det er nødvendigt. Vores folk kender og værdsætter Knud Gades kranchauffører, og det er altafgørende, at tilliden og rutinerne er på plads, for at sikkerheden er i top på byggepladsen.

Respekt for hinandens arbejde

Søren Thrane Henriksen vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af den transport og det kranarbejde, som Knud Gade A/S løfter.

– Jeg kunne ikke drømme om at spare lidt på timelønnen, når jeg ved, at jeg har fundet den rigtige løsning. Vi har en stor gensidig respekt for hinandens arbejde, og hvis jeg torsdag aften finder ud af, at jeg har brug for en kranvogn næste morgen, så stiller Knud Gade med den. Det er meget værd i byggebranchen, hvor tingene kan gå hurtigt, fortæller medejeren hos Tarpgaard A/S.

Det gode forhold til direktør Martin Gade er også et plus for ledelsen hos facadevirksomheden.

– Vi har en god kemi, og Martin er en god fyr, som man kan snakke med. I det hele taget skal vi ikke bekymre os om ret meget i vores samarbejde. Knud Gades medarbejdere sørger for det hele, når vi skal montere et element. Det gælder også transporten med følgevogn og tilladelser, som vi ikke skænker en tanke. Det bygger på tillid, understreger Søren Thrane Henriksen.

Har du brug for hejsning af glas med vakuumsug?

Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.