Rene Hartvig Nielsen 5

Fra grøn lærling til fast job i transportbranchen

René Hartvig Nielsen har været voksenlærling i Knud Gade A/S. I dag er han fuldtidsansat og kører med blandt andet containere og jord. Læs om René’s lærlingetid og hør, hvorfor han anbefaler dig at søge læreplads i Vejle-virksomheden.

Kranfører Jim hejser byggematerialer

Kranfører Jim Meyer har arbejdet i Knud Gade siden 1987. Han startede i en lille Hiab 140 14 t/m kran. I dag hejser han blandt andet byggematerialer, glas og tagmaterialer med en Palfinger 110 t/m kran og er gearet til at løse de ekstra krævende og udfordrende opgaver.

Palle opbygger kranbiler

Gode kolleger, en fleksibel arbejdstid, ansvaret for at opbygge store kranbiler, en ledelse der er åbne for nye idéer og en varieret arbejdsdag, hvor der er plads til at gasse hinanden, er de vigtigste årsager til, at Palle Wohlert siden 2007 har arbejdet som smed på værkstedet i Knud Gade.

Blæksprutten Alex laver resten

Kørselsdisponent Alex Larsen er udlært i Knud Gade i 1993. Efter en periode som selvstændig vognmand vendte han i 2014 tilbage til firmaet, hvor han fundet arbejdsglæden i en afvekslende hverdag med spændende, varierede og udfordrende opgaver.