vakuumsug – professionelt glassug til hejsning af glas

Knud Gade A/S hejser glas, alupartier og lignende med egne vakuumsug. Vi har glassug i forskellige størrelser, konstruktioner og vægtklasser. Med sugene er det muligt at løfte og transportere større ruder og glaspartier. Suget fungerer også, når andre lufttætte materialer skal løftes som for eksempel bordplader og PVC plader.

Typisk hejser og monterer vi glas til større glasfacader. Men vi løser også dine mindre vedligeholdelsesopgaver.

Hejsning af glas med vakuumsug kræver erfaring og en sikker hånd. I et samarbejde med Knud Gade A/S er det kompetente medarbejdere med lang erfaring, der løser dine hejseopgaver. Vi har 75 års erfaring med montage- og transportopgaver og alle i firmaet lægger stor vægt på de tre P’er: præcision, punktlighed og pålidelighed – det er din garanti for veludført arbejde.

Bestil lastbilkran til hejsning af glas

Har du brug for hejsning af glas med vakuumsug? Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.

Læs hvorfor kunderne vælger os

Hejs af glas til villa

Hejs af glas med vakuumsug er en af vores kernekompetencer i Knud Gade A/S. Se med når en af vores dygtige kranfører balanceret et nyt, flot sprosset vindue på plads i en villa i Vejle.

Hejs og montering af glas til butiksfacade i Assens 6

Hejs af glas til butiksfacade

Knud Gades 40 t/m lastbilkran var onsdag før påske på arbejde i Assens på Fyn, hvor den hejste og monterede glasfacader til en dagligvarebutik på Nørre Allé.

Læs hele historien

Hejs af glas til firmadomicil

Knud Gades 110 t/m Palfinger kran med 37 meters rækkevidde var onsdag på præcisionsarbejde på byggeplads i Vejle, hvor den hejste glas til et nyt firmadomicil i fjordbyens nordlige bydel.

Læs hele historien

Se billeder af hejs af glas