Tarpgaard A/S

Facadevirksomheden Tarpgaard A/S har siden 2019 haft et upåklageligt samarbejde med Knud Gade A/S. Alt spiller, når de tunge glasfacader skal hejses og monteres på blandt andet parkeringshuse og kontorbygninger.

“Knud Gade tager sig af transport og hejs af glas og elementer. Det er gode, dygtige medarbejdere, der er meget professionelle og fleksible. De møder gerne før eller bliver ekstra, hvis det er nødvendigt. Vores folk kender og værdsætter Knud Gades kranchauffører, og det er altafgørende, at tilliden og rutinerne er på plads, for at sikkerheden er i top på byggepladsen.

Jeg kunne ikke drømme om at spare lidt på timelønnen, når jeg ved, at jeg har fundet den rigtige løsning. Vi har en stor gensidig respekt for hinandens arbejde, og hvis jeg torsdag aften finder ud af, at jeg har brug for en kranvogn næste morgen, så stiller Knud Gade med den. Det er meget værd i byggebranchen, hvor tingene kan gå hurtigt, siger medejer Søren Thrane Henriksen.”

Tarpgaard - montereing af store vinduespartier med 1.000 kg sug ved Autohuset Vestergaard.

Søren Thrane Henriksen, Medejer i Tarpgaard A/S

Artusbyg A/S

Artusbyg A/S varetager service-, forsikring- og entrepriseopgaver og har egne faggrupper inden for jord/kloak, murer, tømrer og maler.

’’I Artusbyg bruger vi Knud Gade lige fra rådgivning i tilbudsfasen til praktiske kran- og løfteopgaver af byggematerialer, flytning af materialecontainere og skurvogne, levering af køreplader og til affaldshåndtering.

Deres rådgivning er vigtigt for os, da det giver en tryghed, at de tanker, vi gør tidligt i fasen, også er muligt i praksis. Vi mærker tydeligt, at de ansatte i Knud Gade har mange års erfaring i at løse både simple og komplekse kranopgaver.

Sammen med de erfarne kranførere og de gode folk på kontoret hos Knud Gade leverer Artusbyg et arbejde med høj præcision, en løsningsorienteret indstilling og en solid kvalitet.”

Mikkel Jensen, Afdelingschef i Artusbyg Entreprise A/S & Artusbyg A/S

Petrowsky A/S

Petrowsky A/S er en installations- og servicevirksomhed med stærke kompetencer inden for VVS, ventilation, gas, energioptimering og blik. Virksomheden bruger primært Knud Gade A/S til ventilationsopgaver.

”I Petrowsky bruger vi Knud Gade til at krane ventilationskomponenter som fx aggregater, store lyddæmpere og kanaler på plads i tagrum eller på taget. Vi samarbejder med Knud Gade, fordi de er en lokal Vejle-virksomhed og fordi, de har det rigtige udstyr og et dygtigt mandskab.

En aftale er en aftale, og vi kan altid stole på, at kranen er på byggepladsen til aftalt tid. Det er vigtigt, for vi kan ikke lade vores leverandører vente. Knud Gade løser alle vores kranopgaver i dag, og det vil de også gøre i fremtiden.”

Lars Petrowsky

Lars Petrowsky, Direktør, Petrowsky A/S

 

Udvalgte referencer

Byggeri

ABC Pavilloner
Ajos A/S
Artusbyg A/S
Cramo A/S
Daka A.m.b.a
Dalsgaard Pavilloner A/S
Egil Rasmussen A/S
Enemærke & Petersen A/S
Entreprenør Østergaard A/S
FP Aluglas A/S
Glasalu A/S
GSV Materieludlejning A/S
HedeDanmark A/S
Helge Frandsen A/S
Hetag Tagmaterialer A/S
Jacobsen & Blindkilde A/S
Jansson Kommunikation A/S
JCN A/S
Jelling Musikfestival
JK Pavilloner ApS
Jorton A/S
Kjæhr & Trillingsgaard A/S
Kolding Kommune
Lindpro A/S
Loxam A/S
MTHøjgaard A/S
Murermester Ove Larsen A/S
Muskelsvindsfonden
NCC A/S
Petrowsky A/S
Phønix Tag A/S
Prima Stilladser
Raunstrup A/S
Skanderborg Festival
Stark A/S
Sygehus Lillebælt
Trædballe Skov & Have Service
Vejle Kommune
XL Byg A/S
Aagaard Jensen Gruppen A/S

Industri

Ammeraal Beltech Modular A/S
Arburg A/S
Bast & Co A/S
Caverion
Eltronic A/S
ENABL A/S
Engel Danmark A/S
Fertin Pharma A/S
Gumlink A/S
KN Machines A/S
Multivac A/S
Normann & Kock ApS
Tulip Food Company A/S
WibaTech ApS
Yamazaki Mazak Danmark A/S

Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.