Særtransporter, hejsning og montering af pavilloner kræver erfaring og det rigtige grej. Det har vi i Knud Gade A/S, og det er en af de vigtigste årsager til vores langvarige og gode samarbejde med Dalsgaard Pavilloner.

Specialister fra Knud Gade A/S listede med sikker hånd pavilloner/boliger gennem Hornbæks smalle gader med tvangsstyrede trailere.

”I dag har vi i tæt samarbejde med Dalsgaard Pavilloner transporteret, hejs og monteret pavilloner i Hornbæk på Sjælland. Pladsen langs jernbanen var ekstrem snæver og kringlet. Boligerne/pavillonerne blev hejst over en lille å med vores 210 t/m lastvognskran, hvor vi havde placeret en 175 t/m på den anden side af åen til at hejse og montere pavillonerne/boligerne endeligt på plads. Opgaven var udfordrende og spændende, men heldigvis forløb hele projektet problemfrit på grund af et grundigt forarbejde og vores dygtige kranførere”, fortæller Martin Gade, der er direktør i Knud Gade A/S.

Opgaven blev udført for vores samarbejdspartner Dalsgaard Pavilloner.

Brug for transport og montering af pavilloner?

I Knud Gade A/S har vi i mange år flyttet pavilloner og alle former for langt, bredt eller højt gods. Vi kender alle myndighedskrav og har det rigtige grej. Det betyder, at du får løst din specialtransport professionelt og problemfrit.

Kontakt os på 75 82 03 55. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst løser din opgave.