Stolthed og stabilitet i 70 år

Vognmandsfirmaet Knud Gade A/S er en af Vejles ældste og stærkeste vognmandsforretninger.

Siden 1949 har vi serviceret vores kunder med både mindre og større kraner til montage- og transportopgaver, maskin- og fabriksflytninger, entreprenørkørsel, lokal vognmandskørsel og affaldshåndtering.

Se filmen om Knud Gade A/S

Sikkerheden er i top

Når du vælger Knud Gade A/S, vælger du en samarbejdspartner, der har styr på sikkerheden. Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden på byggepladsen eller på virksomheden, og vores løfteudstyr er naturligvis CE-mærket og bliver betjent af veluddannede kranførere. Kort sagt: Vi har den nødvendige knowhow og godkendt materiel til at løfte din opgave på højeste sikkerhedsniveau.

Vi støtter Danmarks Indsamling 2023

Knud Gade støtter Danmarks Indsamling 2023
Knud Gade A/S støtter Danmarks Indsamling 2023, fordi vi ønsker at hjælpe verdens sårbare børn, som betaler den højeste pris for krig, tørke, klimakrise og fødevarekrise.

Vores varemærke er 3 p’er

Med 70 succesfulde år i branchen er vores røde lastbiler kendte i bybilledet og på byggepladser i hele trekantområdet. Opskriften bag succesen er, at vores kunder altid får høj kvalitet og god service.

Vi lægger stor vægt på de 3 p’er: Præcision, punktlighed og pålidelighed.

Dine opgaver løses med høj præcision, hvor intet er overladt til tilfældigheder. Vi kommer naturligvis til aftalt tid og ringer, hvis vi en sjælden gang er forsinket. Det betyder, at du kan levere dine ydelser til aftalt tid og overholde tidsplanen for eksempelvis byggeriet eller maskintransporten.

Kontakt Knud Gade A/S

Fra vi tager røret til din opgave er løst, får du professionel rådgivning. Med 70 års erfaring i vognmandsfaget ved vi, hvordan vi leverer den bedste løsning til den rigtige pris.

Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.

Forretningsbetingelser

Læs Knud Gade A/S forretningsbetingelser