På onsdag slår Jelling Musikfestival portene op for den 29. udgave af Danmarks måske største havefest. Det bliver med garanti et brag af en fest med fællessang, store musikalske oplevelser og ikke mindst råhygge i solstrålerne fra en skyfri himmel.

Knud Gade er igen i år tyvstartet på festivalen. Den står dog ikke på afslapning i festivalstolene, men derimod på udlægning af køreplader i forbindelse med opbygningen af den ernorme teltplads.

– Køreplader er med til at sikre gode arbejdsforhold for alle leverandører og frivillige på musikfestivalen. De sikrer et stabilt underlag og giver gode solide tilkørselsforhold for de mange lastbiler, der leverer materialer og mad og drikke. I Knud Gade A/S er vi glade for at samarbejde med Jelling Musikfestival og med udlægning af kørepladerne være med til at sikre, at festivalen kan afvikles med gode arbejdsforhold, forklarer indehaver Martin Gade.

Ønsker du at leje køreplader hos Knud Gade A/S? Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvor mange køreplader du skal bruge. Kontakt os på telefon 75 82 03 05 eller infp@knudgade.dk